Gjesteforelesning i ledelse
Foto: Kari Mette Solheim

Gjesteforelesning i ledelse

Kari Mette Gausdal Solheim ved Høyskolen Kristiania utfordret Katarina Swendgaard Borge i TV 2 og meg om å holde gjesteforelesning i ledelse for sine HR-studenter. Det er jo umulig å ikke si ja når Kari Mette gir oss en utfordring.

Her fikk vi fortalt om spennende prosjekter, gode prosesser og dyktige medarbeidere i TV 2, Kavli, Q-Meieriene og Apriil (tidligere Cox).

Erfaringsdeling om ledelse av team og prosjekt


Fra personalledelse til prosjektledelse


Studentene fikk også høre om erfaringer om å drive eget selskap, ihärdig og hvordan jeg får teame opp med selskaper som Ungt Entreprenørskap Vestland og VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap på superspennende og givende prosjekter.

Katarina Swendgaard Borge i TV 2 var prosjektleder for fellesprosjektet - Innovasjonsdagen i TV 2

Gode prosesser ga gode resultater

Presentasjonene hadde utspring fra prosessene som Kari Mette tidligere har ledet oss gjennom. Og ikke minst - samarbeidsprosjektet vi alle tre var involvert i - Innovasjonsdagen i TV 2.


Tusen takk for utfordringen, Kari Mette og en klapp på skulderen til min kreative og strukturerte makker - Katarina. Det er alltid inspirerende og givende å teame opp med dere.

Oppdragsgiver: Høyskolen Kristiania
Gjesteforeleser: Katarina Swendgaard Borge i TV2 og Christina Sundli-Härdig, ihärdig

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt