Referanser

Oppdragsgivers tilbakemeldinger

Sustainable Ocean Solutions

Sustainable Ocean Solutions

Me hadde den store gleda av å samarbeide med Christina i samband med Farvatn sin konferanse, nettsider og webinar til «Sustainable Ocean Solutions» Christina gjorde ein framifrå jobb som leiar av vår programkomite’. Ho utførte eit strukturert arbeid i forkant av, undervegs og i etterkant av konferansen. Med å ha ein ressurs som Christina på laget så sikrar me oss progresjon, gjennomføringskraft og ei god oppfølgjing av deltakarane undervegs og i etterkant av konferansen. Me kan varmt anbefale Christina som ein dyktig medspelar og gledar oss til framtidige prosjekt med ho i førarsetet.
- Kristin & Johan Odfjell, Farvatn
Bergen Design Festival 2021

Bergen Design Festival 2021

Big shout out to Christina Sundli-Härdig who’s phenomenal energy and professional vision has 🚀 this year’s Design Region Bergen’s design festival. 🙏🏼 Always making great things happen👏🏼

- Tom Morgan, styreleder i Design Region Bergen

Innovasjonsuken OPP 2023

Innovasjonsuken OPP 2023

Jeg vil anbefale Christina på det sterkeste. Hun har et brennende engasjement, pågangsmot og en unik evne til å mobilisere folk til å dra i samme retning. Noe som har vært helt avgjørende for at Innovasjonsuken OPP 2023 ble en suksess! Hun bygger sterke team og skaper en positiv arbeidskultur. Noe som får alle til å yte sitt beste og utfordre seg selv.
Christina er en lagspiller, og er alltid villig til å lytte til andres ideer og innspill. Det gjør prosessen mer kreativ og effektiv. Om du trenger noen til å lede en festival eller gjennomføre et prosjekt, er Christina den soleklare "go-to»-personen. Hennes energi, entusiasme og profesjonalitet er imponerende, og jeg er sikker på at hun vil levere resultater som overgår dine forventninger. Hun er en ekte stjerne innenfor sitt felt.

- Stine Fiksdal, administrerende direktør - VIS

Innovasjonsuken OPP 2021 og 2022

Innovasjonsuken OPP 2021 og 2022

Christina har gjort en fantastisk innsats som festivalsjef for Innovasjonsuken OPP. Hun er alt man ønsker seg av en prosjektleder; målrettet, selvgående, initiativrik, strukturert og effektiv. I tillegg er hun en nettverksbygger og multitasker av rang og en humørspreder med et vinnende vesen!

- Rolf Sørland, styreleder Innovasjonsuken OPP - Innovasjon Norge

Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap

«Å lære ved å gjøre» er grunnleggende i alt arbeid med entreprenørskap og det betyr at dette må vi som ansatte også bli utfordret på. Som rådgiver har Christina tatt en utrolig god rolle hvor hun utfordrer teamet på oppgaver vi ikke har gjort før. Hun loser oss gjennom utvikling av relevante kommunikasjonskonsepter og utvikling av brobyggerrollen på en glimrende måte slik at vi får fortalt omverden om hvordan vi inkluderer arbeid og næringsliv i arbeidet vårt. Vi kan anbefale Christina som en dyktig rådgiver og en iherdig medarbeider!

- Gry Sæterdal, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Vestland

Kavlifondet

Kavlifondet

I prosjektet «Tech, håp & kjærlighet» ønsker Kavlifondet å fremme effektiv bruk av teknologi i samfunnsnyttige prosjekter og prosjektet er blitt til under særdeles kyndig, trygg og effektiv ledelse av prosjektleder Christina. Hun er nysgjerrig, kunnskapsrik, alltid godt forberedt og presis på alle leveringer. Christina er en operasjonell prosjektleder som det er en glede å ha i front. Hun er tett på prosessen og alle involverte, og sikrer god ledelse, strategisk utvikling, utførelse og produksjon av ypperste kvalitet i alle ledd. Kavlifondet er heldig som får samarbeide med Christina!

- Inger Elise Iversen, daglig leder Kavlifondet

TV 2

TV 2

Christina ble tidlig involvert i prosjektgruppen i TV 2 og bidro med å sette klare mål og forventninger rundt Innovasjonsdagen. Hun hjalp oss med å sikre et faglig godt og relevant program som sørget for at vi fylte opp deltakerlisten i god tid før arrangementet. Christina er en sparringspartner som kommer med stadig nye kreative forslag og har en enorm gjennomføringsevne. Under selve Innovasjonsdagen sikret hun at alt gikk på skinner for både de som stod på scenen og publikum som var tilstede. Vi gleder oss allerede til neste samarbeidsprosjekt!

- Katarina Swendgaard, prosjektleder Innovasjonsdagen TV 2

VIS

VIS

Christina har et stor engasjement og brenner for det hun holder på med til enhver tid. Faglig sterk og en god formidler. Hennes nettverk er stort og hun har evnen til å bruke dette også strategisk. Hun er sterk på relasjoner og bygger tillit rundt seg. Ser nye muligheter, er endringsdyktig og utfordrer det bestående. Har masse energi og kreativitet, samtidig som hun er en gjennomfører og en «stayer» med stor arbeidskapasitet. Hun er lett å motivere og er selvgående. Hun går den ekstra milen.


- Hilde Indresøvde, Leder team start og skalering, VIS

Innovasjonsuken OPP 2020

Innovasjonsuken OPP 2020

Christina er nettopp det, iherdig! Hun er et fyrverkeri av en dame og passet utmerket til rollen som prosjektleder for Innovasjonsuken OPP. Hennes smittende humør, pågangsmot og kreativitet sørget for at uken ble gjennomført på en forbilledlig måte. Det er alltid lett å samarbeide med Christina og du blir alltid utfordret av samarbeidet. Vil gjerne ha ihärdig med på laget.

- Erlend Waaler, styreleder Innovasjonsuken OPP - StartupLab

Q-Meieriene

Q-Meieriene

Christina er en av få mennesker jeg kjenner som har fått 30 timer i døgnet, hun rekker nemlig alt. Christina har et smittsomt bra humør og er som sagt irriterende effektiv. Alltid positiv og klar til å bidra. Gir seg aldri.

Christina har en stor rolle i utviklingen av Q-Meierienes forbrukerdialog. Med enkle midler har Christina sammen med noen få andre vært med på å bygge Qs unike system for forbrukerdialog. Om Christina er kreativ? Det er bare å teste ut. Mer dedikert og lojal rådgiver er det vanskelig å se for seg at finnes. Anbefales av meg.

- Bent Myrdahl, Q-sjefen/ administrerende direktør, Q-Meieriene

Kavli

Kavli

Christina har et brennende engasjement. Hun er mulighetsorientert, god relasjonsbygger, kreativ, initiativrik, og har høy gjennomføringsevne og arbeidskapasitet. Hun evner å ta ideene helt ut og bidrar som viktig lagspiller i alt hun gjør.

- Kristine Aasheim, administrerende direktør, Kavli Norge

VilVite

VilVite

Kunnskapsrik, kreativ, positiv, effektiv og profesjonell er fem adjektiv som beskriver Christina godt. Jeg har møtt henne som leverandør og samarbeidspartner ved flere anledninger - alltid med et positivt inntrykk! Christina har også en enestående evne til å forstå VilVites samfunnsoppdrag. Dermed har det vært enkelt å henvende seg til henne når VilVite har hatt behov for en ekstra ressurs.

- Anne Tove Koldal, markedssjef VilVite

VIS Fintech-room og Mediekuben

VIS Fintech-room og Mediekuben

Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med Christina i flere år, i ulike selskap og roller. Hun er en dyktig lagspiller og profesjonell som fagperson innen blant annet kommunikasjon og prosjektledelse. Hun setter krav og pusher deg. Alltid med positiv energi og et smil på lur. Hun har en enorm arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Jeg håper jeg i mange år fremover får gleden av å jobbe sammen med Christina.

- Ove Gjelsvik, inkubatorleder Fintech-room og Mediekuben

Startup Weekend Bergen

Startup Weekend Bergen

Christina har en unik evne til å se og ta tak i muligheter på tvers av økosystemet i Bergen. Hun er løsningsorientert, utfordrer og er sulten på mer til enhver tid. Dette resulterer i kvalitet i alt hun leverer. Hun tenker utenfor boksen, og det er alltid verdifullt å høre hvilke kreative ideer og løsninger hun har på lur. Christina er hardtarbeidende og gjennomfører arbeidsoppgaver helt ut. I Startup Weekend Bergen har Christina levert med stort engasjement og har hatt en betydningsfull rolle i å få organisasjonen på kartet.

- Sonia Kaur Bains, leder Startup Weekend Bergen

Matjungelen

Matjungelen

Mer kreativ lagspiller og driftig kommunikasjonsrådgiver og prosjektkoordinator må man lete lenge etter! Folkelig hyret inn Christina til Matjungelen - et aktivitetsprogram der barn får leke og lære om mat og bærekraft i SFO. Christina har brukt sin kommunikasjonsmagi og drevet et imponerende rekrutteringsarbeid for å få skoler og kommuner til å delta. Samtidig har hun virkelig løftet kommunikasjonsarbeidet og prosjektets synlighet i sosiale medier, avisoppslag og på websider. Hun kan sjonglere mange baller i luften, i en rasende fart, og holder i alle tråder med leverandører og produksjoner. Christina har en unik evne til å se sammenhenger og muligheter for prosjektene og bedriften som helhet og gir deg verdifulle idéer og nyttige kontaktpunkt. Hun har glidd rett inn i teamet vårt og skaper massevis av god energi på kontoret.

- Kathrine Marthinsen, daglig leder Folkelig

i media

Medieomtale av prosjekter ihärdig har arbeidet med:

Se medieomtaler
Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt