Referanser og omtaler
VIS

VIS

Christina har et stor engasjement og brenner for det hun holder på med til enhver tid. Faglig sterk og en god formidler. Hennes nettverk er stort og hun har evnen til å bruke dette også strategisk. Hun er sterk på relasjoner og bygger tillit rundt seg. Ser nye muligheter, er endringsdyktig og utfordrer det bestående. Har masse energi og kreativitet, samtidig som hun er en gjennomfører og en «stayer» med stor arbeidskapasitet. Hun er lett å motivere og er selvgående. Hun går den ekstra milen.

Hilde Indresøvde, Leder team start og skalering, VIS
Matjungelen

Matjungelen

Mer kreativ lagspiller og driftig kommunikasjonsrådgiver og prosjektkoordinator må man lete lenge etter! Folkelig hyret inn Christina til Matjungelen - et aktivitetsprogram der barn får leke og lære om mat og bærekraft i SFO. Her har Christina brukt sin kommunikasjonsmagi og drevet et imponerende rekrutteringsarbeid for å få skoler og kommuner i Hordaland til å delta. Samtidig har hun virkelig løftet kommunikasjonsarbeidet og prosjektets synlighet i sosiale medier, avisoppslag og på websider. Hun kan sjonglere mange baller i luften, i en rasende fart, og holder i alle tråder med leverandører og produksjoner. Christina har en unik evne til å se sammenhenger og muligheter for prosjektene og bedriften som helhet og gir deg verdifulle idéer og nyttige kontaktpunkt. Hun har glidd rett inn i teamet vårt og skaper massevis av god energi på kontoret.
Kathrine Marthinsen, daglig leder Folkelig


Q-Meieriene

Q-Meieriene

Christina er en av få mennesker jeg kjenner som har fått 30 timer i døgnet, hun rekker nemlig alt. Christina har et smittsomt bra humør og er som sagt irriterende effektiv. Alltid positiv og klar til å bidra. Gir seg aldri.

Christina har en stor andel i utviklingen av Q-Meierienes forbrukerdialog. Med enkle midler, har Christina, sammen med noen få andre, vært med på å bygge Qs unike system for forbrukerdialog. Om Christina er kreativ? Det er bare å teste ut. Mer dedikert og lojal rådgiver er det vanskelig å se for seg at finnes. Anbefales av meg.
Bent Myrdahl, Q-sjefen/ administrerende direktør, Q-Meieriene
Kavli

Kavli

Christina har et brennende engasjement. Hun er mulighetsorientert, god relasjonsbygger, kreativ, initiativrik, og har høy gjennomføringsevne og arbeidskapasitet. Hun evner å ta ideene helt ut og bidrar som viktig lagspiller i alt hun gjør.
Kristine Aasheim, administrerende direktør, Kavli Norge
TV 2

TV 2

Christina ble tidlig involvert av oss i prosjektgruppen og bidro med å sette klare mål og forventninger rundt Innovasjonsdagen. Hun hjalp oss med å sikre et faglig godt og relevant program som sørget for at vi fylte opp deltakerlisten i god tid før arrangementet. Christina er en sparringspartner som kommer med stadig nye kreative forslag og har en enorm gjennomføringsevne. Under selve Innovasjonsdagen sikret hun at alt gikk på skinner for både de som stod på scenen og publikum som var tilstede. Vi gleder oss allerede til neste samarbeidsprosjekt!

Katarina Swendgaard, prosjektleder Innovasjonsdagen TV 2


VilVite

VilVite

Kunnskapsrik, kreativ, positiv, effektiv og profesjonell er fem adjektiv som beskriver Christina godt. Jeg har møtt henne som leverandør og samarbeidspartner ved flere anledninger - alltid med et positivt inntrykk! Christina har også en enestående evne til å forstå VilVites samfunnsoppdrag. Dermed har det vært enkelt å henvende seg til henne når VilVite har hatt behov for en ekstra ressurs.
Anne Tove Koldal, markedssjef VilVite
Startup Weekend Bergen

Startup Weekend Bergen

Christina har en unik evne til å se og ta tak i muligheter på tvers av økosystemet i Bergen. Hun er løsningsorientert, utfordrer og er sulten på mer til enhver tid. Dette resulterer i kvalitet i alt hun leverer. Hun tenker utenfor boksen, og det er alltid verdifullt å høre hvilke kreative ideer og løsninger hun har på lur. Christina er hardtarbeidende og gjennomfører arbeidsoppgaver helt ut. I Startup Weekend Bergen har Christina levert med stort engasjement og har hatt en betydningsfull rolle i å få organisasjonen på kartet.

Sonia Kaur Bains, leder Startup Weekend Bergen

i media

Medieomtale fra prosjekter jeg har arbeidet med:

Trenger du en iherdig rådgiver?
Jeg kan hjelpe deg å konkretisere og realisere dine ideer og prosjekter. Ta kontakt om du ønsker hjelp av en energisk lagspiller og engasjert relasjonsbygger.
Ta kontakt