Salgssuksess og sommerfest
Foto: Petter Tran

Salgssuksess og sommerfest

Det ble en strålende kombo å kombinere faglige innlegg fra folk som delte salgstips med sommerfesten til First Tuesday.

Ina Stølen i BRANDITY fortalte om viktigheten av innsikt.

Stine Therese Andreassen i Prelect ga innsyn i sin salgsbibel fra tiden i WA.works, og fortalte hva selgere kan lære av markedsføreren.

Åsmund Rong i Møtebooking Norge delte innsikt i hvilke fallgruver vi bør unngå, og hvordan vi kan få salgssuksess! Kristoffer Hagenes og Roger Sandbakk hadde icebreaker-aktiviteter

Avsluttet kvelden med å gjennomføre "Bergensmesterskap i møtebooking". Tobby Sander i Osterøy Utvikling As tok utfordringen på strak arm:

"Jeg er ikke noe selger, men jeg skal knuse dere". Hun klinket til med seier, og fikk solgt inn at alle måtte ta turen til robot-øyen, Osterøy.

Vi i First Tuesday Bergen har hatt et utrolig givende halvår med veldig dyktige foredragsholdere og en god spennvidde av aktuelle tematikker. Vi vil takke våre stødige samarbeidspartnere DNB, Deloitte, Webstep, AIDER og VIS for at de bidra til at vi kan gi gratis kunnskapsformidling til Vestlandets største nettverk innen innovasjon og teknologi. Vi vil også takke vår engasjerende nettverk for deltagelse på arrangementene våre.

Nå tar vi sommerferie fra First Tuesday Bergen, og trapper opp sjarmøretappene på vår egne arbeidsplasser.

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt