Du er overalt du

Du er overalt du

En viktig del av jobben er å løfte frem kloke hoder og viktige prosjekter. Samt skape nye relasjoner og utarbeide aktuelle møteplasser for kunnskapsdeling. Da kan det fremstå som om JEG er litt overalt, men ofte er jeg der for å backe de dyktige folka jeg omgir meg med.

Bare sjekk hva de flinke folka har fått til det siste halvåret. Neste halvår blir om mulig - enda mer spennende...

🃏 Innovasjonsuken OPP

Sammen med vestlandets innovasjonsmiljø har vi kickstartet årets innovasjonsfestival til å være en aktuell plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. 16.-22.september må du gjøre deg klar for å snu Vestlandet OPPned!

🪸 Farvatn

De har etablert to viktige satsinger innen hav og helse for å koble kunnskapsmiljøer med kapital. I prosjektene "Sustainable Ocean Solutions Community" og "Livsviktig satsing på helse" får de realisert visjoner og vist handlekraft i praksis.

🟢 Deloitte

Sammen med Deloitte har jeg fått være med å muliggjøre flere strategiske initiativer knyttet til deres markedssynlighet på faginnsikt innen alt fra Digital Trends, Human Capital Trends og Nature Accelerator Programme.

♟️First Tuesday Bergen

Vi har videreutviklet nettverket med nye konsepter og aktuelle tematikker, slik at vi kan tilby ti gratis kunnskapsarrangementer i året. Innen noen måneder kan Vestlandets største nettverk innen innovasjon og teknologi markere 25 års dag.

🖇️ Ungt Entreprenørskap Vestland

Koble næringslivet med fremtidens næringsliv på møteplasser som Fylkesmesterskap. Hvor ungdommen får presentert hva de har lært via undervisningsopplegget til de dyktige folka i Ungt Entreprenørskap.

🧬 ihärdig

I år har det vært fokus på kompetanseheving og kompetansedeling i ihärdig. Med oppstart av studiene, Brytningstid på NHH og fortsatt fokus på kompteansedeling på bedriftsbursdagen til ihärdig med konseptet: Bobler & Business.

Nå zzzzzzzzzoomer jeg straks inn i ferie med verdens feteste hjemmelag, men det kommer nok fremdeles til å fremstå som om jeg er litt overalt.

For straks overtar intern, Sofie i alle kanaler.

Slik at dere kan bli trigget til å koble dere på høstens innovasjonsfestival og fremdeles sende inn tips om dyktige vestlendinger som bør fremsnakkes i sommerkampanjene som skal dure på ⚡

Takk for et forrykende halvår, folkens. Snakkes når vi alle er fulladet igjen ⛱️

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt