Førsteklasses kunnskapsarena
Foto: Petter Tran

Førsteklasses kunnskapsarena

Den ultimate kombo for å skape en god kunnskapsarena for medlemmene til First Tuesday Bergen består av tre ting. På årets første First Tuesday klinket vi til med alle tre.

🔸 Superaktuell tematikk

🔸 Engasjerende foredragsholdere

🔸 Dyktige fagfolk som er klar for å nettverke


Vestlandets største nettverk


Vi har vært Vestlandets største nettverk innen innovasjon og teknologi siden 2000, og vi har i de siste årene kjempet oss gjennom noen trøblete perioder med korona, høye priser og latterlig mye jobbing på fritiden. Samtidig har vi evnet å fornye oss med:


🔸 Nye innholdskonsepter

🔸 Oppdatert merkevare

🔸 Nye samarbeidspartnere

🔸 Nye teammedlemmer.


Jeg er utrolig stolt av hva teamet har fått til!

Fremtidsrettet tematikk


I går klinket vi til med årets første arrangement. Og det var tydelig at tema traff da vi spurte: "Er dagens styrerom rigget for fremtiden?"


Inger Stensaker ved Norwegian School of Economics (NHH) ga innsyn i pågående forskning om styrets rolle i omstillinger. Anne Storjohann Posner og Andreas de Lange i Bønes Virik Executive Search ga oss tilstandsrapport i dagens styrerom og på teknologibehovet og innsikt i teknologimiljøet på Vestlandet. Teknologen Kristin Helen Andersen i G2 Ocean ga eksempler på hvordan den hurtige teknologiske utviklingen krever en dypere forståelse av teknologi og dens påvirkning på virksomheten.

«Styrets viktige rolle i en usikker tid»Inger Stensaker - Professor i strategisk endring, NHH Norwegian School of Economics

«Er dagens styrer rigget for fremtiden?»Anne Storjohann Posner - Managing partner, Bønes Virik
«Tett på teknologibransjen på Vestlandet»Andreas de Lange - Partner Tech & Digital Search, Bønes Virik
«Den hurtige teknologiske utviklingen krever en dypere forståelse av teknologi og dens påvirkning på virksomheten» Kristin Helen Andersen - Vice President IT, G2 Ocean


Utrolig mange av dere har spurt om å få tilsendt slidene. De blir tilgjengelig på nettsidene våre og sendt ut via nyhetsbrevet vårt.


Nyttig nettverking


Kanskje noen av godordene som dukket opp i innboksen vår i dag kan friste deg til å ta turen neste gang:


"Skikkelig imponert av hva dere har fått til med First Tuesday Bergen. Arrangementet i går var knallbra, gode foredragsholdere, god innledning, godt tema og god stemning."


"Jeg var blant de siste som gikk og det slo meg at First Tuesday antakeligvis har de mest spennende folkene/deltakerne på slike events i byen. Jeg er fan!"


"Imponerende med så mye folk. God stemning, lett og ledig ramme, gjør det lett å mingle for en som hater å mingle."

Solide samarbeidspartnere


Kred til gode samarbeidspartnere: Sylvelin Gunnarson & Maria Hanedalen Bøthun i DNB, Jon-Osvald Harila & Arne Magnus Johnsen i Deloitte, Joar Krohn & Cathrine Fredhøi i Webstep, Ove Gjelsvik & Hilde Indresøvde i VIS og Christer Bakke & Elisabeth Eide i AIDER som bidrar med kompetanse og gir nettverket vårt ti gratis kunnskapsarrangementer i året.


Vil DU bidra i 2024? Ta kontakt ☎

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt