Omstilling og innovasjonsledelse – Brytningstid
Foto: Helge Thorbjørnsen

Omstilling og innovasjonsledelse – Brytningstid

I over fem år har jeg drevet ihärdig og jobbet med utrolig mange spennende prosjekter sammen med dyktige mennesker på tvers av ekspertiser, selskaper og bransjer. Vi har starter opp prosjekter, løst komplekse utfordringer og etablert samarbeids- og kunnskapsarenaer.

Alt fra Sustainable Ocean Solutions sammen med Farvatn, Innovasjonsuken OPP og THE OCEAN sammen med VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap, Innovasjon Norge, Vestland fylkeskommune, Tech, håp & kjærlighet sammen med Kavlifondet og undervisningsopplegg og kunnskapsarenaer med Ungt Entreprenørskap Vestland til nettverksorganisasjonen First Tuesday Bergen.

Nå skal jeg hanke inn mer faglig påfyll og har startet på NHH Norwegian School of Economics.

Vestlandet er inne i en brytningstid med store omstillingsbehov- og muligheter. Omstillingsarbeid krever endringskapasitet, dristighet og mot hos eiere, ledere og medarbeidere.

Sammen med over tretti medstudenter på årets Brytningstid skal vi etablere nettverk på tvers av næringer og sektorer. Her er firkløveret jeg skal være på team med:


  • Tora Haslum Myklebust - Region Sunnhordland
  • Mette Mæhle - AG&
  • Ole Johan Solberg - Pelagia
  • Kenneth Sjo Samuelsen - Mongstad TavleTeknikk As

Nå er vi klar for at Therese Egeland, Helge Thorbjørnsen, Øystein Thøgersen & gjengen på Norwegian School of Economics (NHH) skal gi oss kunnskap og verktøy slik at vi kan være en visjonær og skapende kraft i prosessen med å tilføre vestlandsregionen både omstilling og innovasjon.


Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt