Seksåringen ihärdig
Foto: Petter Tran

Seksåringen ihärdig

For seks år siden sa jeg opp jobben som digitalsjef og byråleder for å starte eget selskap. Rådgivingsselskapet, ihärdig ble etablert for å hjelpe små og store virksomheter for å lykkes med realisering av ideer og prosjekter.

Første oppdragsgiver ble Startup Norway som skulle arrangere verdens mest ekstreme startupfestival og koble internasjonale investorer med norske oppstartsbedrifter.

Deretter ble det utarbeidelse av prosjekter og gjennomføring av alt fra innholdskonseptet Tech, håp & kjærlighet for Kavlifondet, kommunikasjonsstrategi for Ungt Entreprenørskap Vestland til konsept og program for Sustainable Ocean Solutions Summit for Farvatn.

Vil du ha tips til å starte for deg selv?

  1. Skap noe verdifullt
  2. Ta pulsen på kunder og marked
  3. Koble kompetanser og team

Alt handler om hvordan du kan skape noe verdifullt for andre. Hold deg oppdatert på markedet og hva kundene dine er opptatt av. Spesielt i vanskelige tider. Vær opptatt av å bygge gode team og koble mennesker med ulike kompetanse og bakgrunn enn deg selv.

Helt sjef avgjørelse

Det har vært både oppturer og nedturer de siste seks årene, men jeg vært tro mot hva jeg leverer og folka rundt meg. Bare les bloggen om hva tidligere sjefer sa før jeg starter opp.

Feiring av bedriftsbursdag

I april feires ihärdig med bursdagskonseptet, Bobler&Business. Da har jeg samlet flinke fagfolk for kompetansedeling og feiring.

Tusen, tusen takk til alle dere som jeg har fått muligheten til å jobbe med <3

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt