Omtale

Medieomtale av prosjekter

Intervju hos Matae

Les intervjuet som ble laget av Matae i deres spalte, På skuten.

"Vi i Matae synes 8. mars er en strålende anledning til å reflektere, utfordre oss selv og åpne opp for nye perspektiv. Dette er også dagen der vi hedrer kvinner som bygger broer, får ting til å skje og åpner opp for at nye krefter og perspektiv skal få slippe til. En av dem som baner vei for at neste generasjons leder- og styretalenter raskere blir sett, hørt og løftet frem, er Christina Sundli-Härdig!

Hun er en superkobler og mobiliserer mennesker på tvers av næringer for å omdanne gode ideer til virkelighet, og hun er til stor inspirasjon for både kvinner og menn, på tvers av generasjoner. Hennes initiativ og prosjekter setter varige spor og er til inspirasjon for samfunns- og næringslivet her på Vestlandet, eller Bestlandet som Christina kaller det😊💪.

Vi oppfordrer deg til å lese mer om Christinas spennende reise og pågående prosjekter og del gjerne hennes tips til noen lovende styre- og lederkandidater i ditt eget nettverk." - Hege Rødland, Matae.
Næringsminsterens innspillsmøte til gründermeldingen

Les om innspillsmøte med næringsministeren i Shifter

Næringsminister Jan Christian Vestre fikk innspill til gründermeldingen fra Tromsø, Trondheim og Oslo. Han fikk 30 innspill fra Vestlandet og Bergen.

Oppkjøring til valg med OPP og Shifter

Innovasjonsuken OPP og Shifter hadde "Oppkjøring til valg"

Politikere med invitert for å fortelle om sine politiske satsinger på innovasjon og entreprenørskap. Det var relativt stor enighet om å etablere et vestalandsfond som investerer i risikofylte tidligfaseselsskaper.

Innovasjonsuken OPP 2022

19.september startet innovasjonsuken OPP. Samme dag lanserte PwC, Shifter og Fueled, Innovasjonsmeldingen som har tatt pulsen på innovasjonskraften til ulike selskaper. På arrangementet, "OPPnå innovasjonskraft" samlet Innovasjon Norge og PwC virksomheter som har hatt suksess, slik at vi alle kunne lære av dem.

Kavlifondet

BIs studentorganisasjon (BISO), BI og Kavlifondet skal samarbeide for å skape flere sosiale tiltak mot ensomhet i studentmiljøet. Les mer om prosjektet

Kavlifondet

I Tech, håp & kjærlighet har Høyskolen Kristiania og Kavlifondet samarbeidet for å finne løsninger mot ensomhet i studentmiljøet. To studentgrupper mottok premier for sine kreative løsninger.
Les om prosjektet

Playwell

Åsmund Elgesem, ansvarlig for arrangement og aktivering i Sportsklubben Brann, Constandino Leiva, daglig leder i Playwell, Christina Sundli-Härdig styremedlem i Playwell og Therese Andvik Rygg, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann styrker satsingen på esport samtidig som de gir tilbud til barn og ungdom i en vanskelig tid. Les mer på brann.no

Shifter

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein , konferansier Christina Sundli-Härdig og prosjektleder i VIS Ove Gjelsvik under online.demoday. Les artikkelen "Lot seg ikke stoppe av corona: Lanserte online demoday" i Shifter.

Tech, håp & kjærlighet

"Prosjektleder for «Tech, håp & kjærlighet» Christina Sundli-Härdig og daglig leder og gründer Silje Grastveit i Impact Hub Bergen ønsker å inspirere til nytenking, innovasjon og sosialt entrepenørskap" Les artikkelen: "Hvordan kan teknologi gjøre verden bedre?" i Bergensmagasinet.

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt