Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?

Du kan få rådgivning basert på mine erfaringer som digitalsjef, redaksjonsleder og byråleder. Jeg har arbeidet med konseptutvikling, teknologisatsinger og koordinert ulike samarbeidsfora og nettverkssamlinger. Du kan få meg til å lede prosjektet, koble relevante samarbeidspartnere eller booke meg som bidragsyter på teamet ditt. Sammen realiserer vi deres visjoner.

Verdiene til ihärdig er nysgjerrig, iherdig, troverdig og rettferdig. Om det samsvarer med deres, så er vi en god match.

Oppdragsgivere

Jeg er stolt av kundene og hva de leverer. De er opptatt av nyskaping og tilbyr tjenester eller produkter som løser samfunnsutfordringer. De satser på kobling mellom ung skaperkraft og etablert næringsliv, inkluderende samfunn og relevante samarbeidsfora. Sammen lykkes vi med store satsinger for fremtidens utfordringer.

Kavlifondet, Ungt Entreprenørskap, Farvatn, Greenstat, Matjungelen, Startup Extreme, Innovasjonsuken OPP, Eitri, VIS, Design Region Bergen, THE OCEAN, TV 2, VilVite, O.Kavli og Q-Meieriene.
Styreverv i Time2Staff, Innovasjonsuken OPP og Playwell.

Tjenester

Rådgivning

Innovasjons- og kommunikasjonsrådgiver

Konsept og innhold

Idé- og konseptutvikling.  Produksjon og distribusjon

Prosjektledelse

Lede prosjekter, bidra på team eller koble nyttige relasjoner

Ta kontakt

Referanser

Du kan få rådgivning basert på mine erfaringer som digitalsjef, redaksjonsleder og byråleder. Jeg har arbeidet med konseptutvikling, teknologisatsinger og koordinert ulike samarbeidsfora og nettverkssamlinger.

Les referanser
Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål og utarbeider en langsiktig strategisk plan for å oppnå dem
Ta kontakt