Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?

Du kan få rådgivning basert på mine erfaringer som digitalsjef, redaksjonsleder og byråleder. Jeg har arbeidet med konseptutvikling, teknologisatsinger og koordinert ulike samarbeidsfora og nettverkssamlinger. Du kan hjelp til å lede prosjektet, bli koblet med relevante samarbeidspartnere eller få en iherdig rådgiver på teamet ditt. Sammen realiserer vi deres visjoner.

Verdiene til ihärdig er nysgjerrig, iherdig, troverdig og rettferdig. Om det samsvarer med deres, så er vi en god match.

Oppdragsgivere

Jeg er stolt av kundene og hva de leverer. De er opptatt av nyskaping og tilbyr tjenester eller produkter som løser samfunnsutfordringer. De satser på kobling mellom ung arbeidskraft og etablert næringsliv, inkluderende samfunn og relevante samarbeidsfora. Sammen lykkes vi med store satsinger for fremtidens utfordringer.

Kavlifondet, Ungt Entreprenørskap, Farvatn, Greenstat, Matjungelen, Startup Extreme, Innovasjonsuken OPP, Eitri, VIS, Design Region Bergen, THE OCEAN, TV 2, VilVite, O.Kavli og Q-Meieriene.
Styreleder og leder i First Tuesday Bergen.
Styreverv i Time2Staff, Innovasjonsuken OPP og Playwell.

Tjenester

Rådgivning

Innovasjon og kommunikasjon

Konsept & innhold

Idé, produksjon og distribusjon

Prosjektledelse

Lede eller bidragsyter på team

Ta kontakt

Referanser

Du kan få rådgivning basert på mine erfaringer som digitalsjef, redaksjonsleder og byråleder. Jeg har arbeidet med konseptutvikling, teknologisatsinger og koordinert ulike samarbeidsfora og nettverkssamlinger.

Les referanser
Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt