Fra gründerplan til OPP
Foto: Petter Tran

Fra gründerplan til OPP

Næringsminster Jan Christian Vestre fikk 30 innspill på gründermeldingen fra innovasjonsmiljøet på Vestlandet. Nå håper vi at han dukker OPP under Vestlandets innovasjonsfestival.

På innspillsmøtet til gründerplanen i regi av næringsminster, Jan Christian Vestre var det en ypperlig mulighet til å gi oppfordringen om å komme tilbake til Vestlandet under Innovasjonsuken OPP for å fortelle om de konkrete tiltakene for å dyrke frem flere gründere og backe de eksisterende.

I dag fikk han OPP-trøyen og en klar oppfordring om å komme tilbake til Vestlandets innovasjonsfestival 16.september. Og med det kan jeg også annonsere at jeg har fått oppdraget av VIS, Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge og Bergen kommune for å være festivalsjef for Innovasjonsuken OPP 2024.

Over 30 var på talelisten for å dele sine innspill, med håp om at det skal bli tatt med inn som landets videre politikk gjennom den kommende stortingsmeldingen. Shifter lagde oppsummering av alle innspillene.

Ser frem til å lese gründermeldingen før sommeren, og til å se om næringsminsteren dukker OPP under Vestlandets innovasjonsfestival i september.

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt