Iherdig intern
Foto: Petter Tran

Iherdig intern

Sofie Odfjell studerer digital kommunikasjon og markedsføring. Den store drømmen er å bli markedssjef. Sommerferien skal hun bruke på å være iherdig rådgiver som skal synliggjøre innovasjonsmiljøet på Vestlandet.

For at vestlendinger skal bli bedre kjent med Sofie fikk hun i oppgave å fortelle hvem hun er, og hvilke prosjekter hun skal jobbe med.


🟠 Hva studerer du og hva ønsker du å jobbe med i fremtiden?

Jeg studerer digital kommunikasjon og markedsføring ved BI i Oslo. Drømmen min er å en dag bli markedssjef. Jeg er åpen for ulike retninger innen markedsføring og kommunikasjon, og ønsker å eksponere meg for forskjellige områder. Gjennom ulike erfaringer og læring vil jeg få bedre forutsetninger for å finne de spennende mulighetene som passer for meg.

🟠 Hvilke prosjekter skal du jobbe med?

Prosjekter jeg skal jobbe med er markedsføring og gjennomføring av Innovasjonsuken OPP, en festival som fokuserer på å fremme innovasjon og entreprenørskap. I tillegg skal jeg jobbe med First Tuesday, for å finne de mest spennende vekstselskapene på Vestlandet. Disse prosjektene gir meg mulighet til å få verdifull innsikt i innovasjonsmiljøet og oppstartbedrifter her på Vestlandet. Tips oss gjerne om du vet om noen spennende vekstselskaper.


🟠 Hva er bredden i hva du har arbeidet med de siste to ukene?

De siste to ukene har vært fylt med mange ulike aktiviteter. Hver dag er annerledes når jeg jobber med Christina, noe jeg synes er utrolig gøy. Jeg har møtt mange forskjellige oppstartsselskaper, deltatt på photooppdrag, og intervjuet flere gründere for å lage gründer-portretter.

Vi har også tatt oss en tur til Sogndal for å presentere årets tema til Innovasjonsuken OPP som er: “OPPned”. I Sogndal fikk vi se hvordan de samarbeider for å bygge det ulike miljøet, der de samarbeider på tvers av ulike firmaer og sektorer, for å løfte hele regionen Sogn. I tillegg har vi besøkt gründeren av Mothership Stories, Maren Nakken for å høre om deres virksomhet. Det har tre veldig spennende prosjekter de er aktuelle med akkurat nå: Oppsig, kokebok av Ole Sirnes og KamelenTV.


🟠 Hvilke råd har du til studenter som ønsker arbeidserfaring og praksis?

For studenter som ønsker arbeidserfaring og praksis, er det flere gode råd å følge. Dra på arrangementer du interesserer deg for, hvor du kan møte mennesker fra næringslivet. Dette vil gi deg innsikt og kompetanse som er verdifull i møte med næringslivet. Tenk også på hva du selv kan bidra med for å finne den rette matchen mellom deg og en potensiell arbeidsgiver. God kommunikasjon mellom arbeidstaker og arbeidsgiver er essensielt for å lykkes. Utvid nettverket ditt ved å oppsøke ulike miljøer og eksponere deg for forskjellige muligheter. Dette vil gi deg en bredere forståelse av arbeidslivet og øke sjansene dine for å finne relevant praksis og arbeidserfaring.

– Jeg ble utrolig glad da Sofie tok kontakt for å få internship i ihärdig. Det er en perfekt match å få inn en student som er sulten på å lære noe nytt, samtidig som hun kan tilføre oppdatert ekspertise innen markedsføring og PR. Oppstarten har vært hektisk, lærerik og gøy. For nå rigger vi oss for å få på plass flere kampanjer og få besøkt spennende aktører innen innovasjonsmiljøet og kreativ næring på Vestlandet. - Christina Sundli-Härdig, ihärdig.

Om dere kjenner til gründere, investorer og vekstselskaper på Vestlandet som bør få økt synlighet, så tar kontakt: sofie@ihardig.no

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt