Businessbursdag og kunnskapsdeling
Synne Sofi Bårdsdatter Bønes

Businessbursdag og kunnskapsdeling

ihärdig markerer årlig bursdagen til selskapet med kunnskaps-og minglearrangementet, Bobler&Business. 4 årsdagen ble markert med  faglige innlegg av rause kunnskapsdelere, presentasjon av dyktige kultur- og matgründere og servering av bobler fra Edel sider. Målet er å få ny kunnskap, nye bekjentskaper og skape mer business!

Ideen om Bobler&Business startet i 2021. Ønsket var å samle dyktige samarbeidspartnere og rådgivere som jeg har blitt kjent med via prosjekter i ihärdig.

Målet var å skape en arena hvor vi kunne bli bedre kjent, lære av hverandre og potensielt starte nye prosjekter eller samarbeid på tvers av de nye bekjentskapene. I 2021 måtte arrangementet gjennomføres digitalt. 83 deltagere deltok via Zoom. I år kunne vi endelig møtes fysisk.

Her er en liten smakebit av hva som kunne oppleves på årets Bobler & Business som ble gjennomført på kontorfellesskapet, bkolon.

Rause kunnskapsdelere

Ni ulike personer hadde i forkant blitt utfordret om å holde innlegg om tema som jeg visste at de var dyktige på, men som jeg synes at enda flere burde få kjennskap til.

Arita Åkre fra Åkre gård om: "Tilflytterlykke og verdiskapning som renner over"

Anna Gursli Langesæter, nyansatt leder for Siderklynga Hardanger og Sara Tokheim fra Næringshagen i Ullensvang og Ungt Entreprenørskap Vestland fortalte om: "Fremtida mellom fjord og fjell for unge arbeidstakere"

Hilde Holdhus fra Sarsia Seed holdt innlegg om kapitalinnhenting: "CASH IS QUEEN  - slik skaffer du kapital"

Eva Drageset fra SANDS advokater
holdt innlegg om: "Vit din verdi - slik forhandler du lønn/pris". Hun vant også "Årets pitch".

Elise Hessevik - Buzzfond/ Brak/Musikkkontoret fortalte om "Siste buzz fra musikkBergen" og hvordan vi eksporter musikk og musikkteknologi fra Vestland til verden
Svitlana Pozniakova fra NEXRO
ga oss en innføring i: "Hva er krypto? - et lynkurs i alt du bør vite"
Anette Dahlstrøm i Dirtybit holdt innlegg om: "Optimize for luck» og ga eksempler om hvordan hardt arbeid gir gode resultater
Forfatter Vibeke Koehler som jobber for blant annet Ogoori og Apple fortalte om fortellerteknikk. Hun fortalte også om arbeidet med sine kommende bøker.

Mingel og mat

Alle leverandører hadde blitt håndplukket på grunn av deres inspirerende satsing og spennende ekspertiser.

Matservering fra Benedikte Koldingsnes i Vegan Pop Up Café som blant annet serverte innovasjonsbaksten til Ingrid Marie Karlsen Spord i Mer Enn.
Sabling av edle bobler fra Siderdronningen Arita Åkre
Sonia Bains i Startuplab og Ingrid Kristoffersen i Ungt Entreprenørskap var ansvarlig for mingleaktiviteter for DJ Anne Stinessen spilte opp til fest
Irmelin Grønevik i Bergen Live var kveldens stødige sidekick og fikk endelig litt velfortjent scenetid
Ingrid Kristoffersen og Sonia Bains deltok i juryen som kåret kveldens vinnere.

Årets vinnere

Hvert år kårer vi vinnere i ulike kategorier. Nytt av året var hyllest til en nykommer i gjengen som har startet egen bedrift.

Årets mingler på Bobler & Business: Anna Gursli Langsæter
Årets pitch: Eva Drageset
Årets mest engasjerende gjest: Silje Storrud, kinosjef på Lagunen

Årets nykommer: Synne Sofi Bårdsdatter Bønes (som også var kveldens innleide fotograf)

Bobler & Business 2023

Årets deltagere har nominerte dyktige kandidater til å være neste års speakers. Da skal vi igjen møtes for raus kunnskapsdeling, mingling og bobler for å skape mer business.


Vil rette en MEGASTOR takk til alle som har gjort det mulig å gjennomføre årets Bobler& Business. Mitt elleville hjemmelag med lagkapteinen Alexander i front sammen med mine Fantastic Four: Emma, Jonas, Lotta og Magnus <3

Rause kunnskapsdelere, dyktige leverandører, energiske mingleeksperter, stødige sidekick, min supersøster Alexandra Härdig (som sørget for å tenke på alt som jeg ikke hadde tenkt på) og absolutt alle som sendte hilsen eller som tok turen innom på Bobler&Business 2022. Gleder meg til å gjøre mer business med dere alle.

ALLE FOTO: Synne Sofi Bårdsdatter Bønes (Årets Nykommer og Boss lady på Bobler & Business 2022)

 Neste års dato: 30.mars 2023

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt