Søker ung og lovende designer
Presentasjon av første oppdragsgiver, Startup Extreme for Start NHH

Søker ung og lovende designer

For snart tre år siden ble byrået, ihärdig etablert. I anledning 3 årsdag ønsker jeg å gi en ung designer muligheten til å få oppdrag.

Da byrået ble etablert var målet å hjelpe ulike oppdragsgivere med konseptutvikling, rådgivning og prosjektledelse. Jeg har alltid vært på søken etter de gode ideene, spennende prosjektene, utfordrende oppgavene og kreative løsningene.

Spennede oppdragsgivere

I min yrkeskarriere har jeg arbeidet på begge sider av arbeidsbordet: som bestiller eller leverandør av alt fra innholdsproduksjon til utviklingsprosjekter.

Da jeg fikk forespørsel om å jobbe med Startup Extreme leverte jeg oppsigelse til fast jobb som digitalsjef og byråleder i Kavli og Q-Meieriene, og startet opp byrået, ihärdig. Les om opprettelsen av ihärdig

Tre år senere har jeg fått veldig mange spennende oppdragsgivere, og har fått samarbeide med dyktige samarbeidspartnere.

Kreative oppdrag

Jeg har lært utrolig mye av å starte for meg selv, og nå ønsker jeg å gi andre muligheten til å få inn nye oppdrag. I anledning tre års dag ønsker jeg å komme i kontakt med unge, kreative fagpersoner som ønsker å bidra i en kreativ prosess. Vedkommende skal få arbeide med merkevareprosess for ihärdig, og deretter skal jeg nok klare å hanke inn nye oppdrag vi kan samarbeide om. For jeg er alltid på søken etter dyktige folk som ønsker å skape noe nytt.

Er du eller kjenner du en som er dyktig innen design, foto, film eller en kløpper på tastaturet?

Send meg litt informasjon om dine superkrefter eller vis hva du kan.

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål. Vi utarbeider en langsiktig strategisk plan for å oppnå dem
Ta kontakt