Kickoff for OPP 2023
Foto: Helene Frihammer

Kickoff for OPP 2023

Innovasjonsuken OPP 2023 avholdes 18.-24.september, og det hele sparkes i gang med et kick-off-arrangement 3. mai. Da er offisielt den iherdige festivalsjefen klar for å koordinere Vestlandets innovasjonsfestival igjen.

Innovasjonsuken OPP skal skape en arena for samarbeid, samhandling og kunnskapsdeling mellom ulike aktører i innovasjonsmiljøet på Vestlandet.

Kick-off-arrangementet vil bestå av en rekke foredrag og presentasjoner av ulike arrangører for Innovasjonsuken OPP 2023. Programmet inkluderer blant annet en presentasjon av Vestlandshuset og dets rolle som en arena for samarbeid og samhandling, samt foredrag om kultur for innovasjon og vekst, kunstig intelligens og digitalisering, og tempo i innovasjonsarbeid. Det vil også bli arrangert et talkshow med innovasjonsdirektører, hvor de skal dele sine erfaringer med innovasjonsarbeid.

Kick-off-arrangementet vil også inkludere en presentasjon av ulike OPPProp fra arrangører som skal delta under Innovasjonsuken OPP 2023. Disse OPPPropene inkluderer blant annet Demo day Vestland, Forskningsdagene i Bergen, Bergen Brainstorm, Åpningsarrangement, Join a startup, DNB NXT og Idéworkshop for OPP 2023.

Innovasjonsuken OPP 2023 vil finne sted fra 18.-25. september, og vil inkludere en rekke ulike aktiviteter og arrangementer som skal inspirere og skape nye muligheter for innovasjon og entreprenørskap på Vestlandet. Med støtte fra ulike aktører i innovasjonsmiljøet på Vestlandet, vil Innovasjonsuken OPP 2023 være en viktig begivenhet for å styrke regionens posisjon som et ledende innovasjonsmiljø.

Program og påmelding

Innovasjonsuken OPP 2023 arrangeres av Vestland fylkeskommune, Bergen kommune, Innovasjon Norge, VIS innovasjon i tett samarbeid med innovasjonsmiljøet på Vestlandet og flere støttespillere som DNB, PwC, GC Rieber Eiendom, Agenda Vestlandet og Sparebanken Vest.

Vil du ha hjelp til konseptualisering, finne samarbeidspartnere eller få mer informasjon om årets innovasjonsfestival? Ta kontakt!

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål og utarbeider en langsiktig strategisk plan for å oppnå dem
Ta kontakt