Dyktige og handlingskraftige vestlendinger

Dyktige og handlingskraftige vestlendinger

Årets vestlandsturne startet i vikingskipet i Sagastad og på Operahuset i Nordfjordeid, veien gikk videre til tretopper og fjelltopper i Stryn og ble avsluttet med smaks- og reiseopplevelse med pop up, tog, zipline og sykkel i Flåm. Gled deg til å bli kjent med dyktige og handlingskraftige vestlendinger under årets innovasjonsuke på Vestlandet.

På vår tredagers vestlandsturne hadde Inunet, Inviro, Stryn næringshage og Sognefjorden næringshage satt sammen spennende selskaper og unike opplevelser som vil bli presentert i videoserien, OPPtur som lanseres under Innovasjonsuken OPP 13.-19.september.

OPPtur Nordfjordeid

- stedet med ambisiøse ideer og perfekt dose gjennomføringskraft.

Øystein Nes og Arild Hjelmeland i Inviro hadde rigget kunnskapstur til Nordfjordeid. Ved Operahuset Nordfjord intervjuet vi Mats Andersson i Lefdal Mine Datacenter, Tore Hjelle i Eid Elektro, Geir Holmen i Operahuset Nordfjord og Kari Standal Pavelich i Opera Nordfjord.

Sagastad, som er vestlandets nye kunnskapssenter om vikingtiden møtte vi Gjermund Thomasgard i Virtual House, Geir Kroken og Elias Kroken i Blue Breeder og Eli Førde Aarskog som ble intervjuet i Myklebustskipet.

Arild Hjelmeland i Inviro, Tore Hjelle i Eid Elektro, Christina Sundli-Härdig festivalsjef for Innovasjonsuken OPP, Øystein Nes i Inviro og Geir Holmen i Operahuset Nordfjord
Geir Kroken og Elias Kroken i Blue Breeder i Sagastad ved Myklesbustskipet

OPPtur Stryn - the capitol of «why not»

Sven Flo og Else Jenny Staalnacke i Stryn Næringshage ga oss en opplevelsesrik og inspirerende tur til handlekraftige stryninger.

Loen Skylift tok oss opp til treningsøkt og prat med Siri Linn Opsahl Haugen i BasisBall. Vi klatret opp i trehytten til Svein Ørjaseter på Stryn Aktivitetslodge. Besøkt Dag Hjelle og Rolf Olav Gjørven på Folvengaard AS.

Sven Flo fra Stryn næringshage tok oss til toppen av Loen skylift og fortalte om næringslivet i Stryn
Siri Linn Opsahl Haugen i BasisBall inviterte på treningsøkt i fantastiske omgivelser
I tretopphytten til Svein Ørjaseter på Stryn aktivitetslodge
Else Jenny Staalnacke i Stryn Næringshage

OPPtur Flåm - reis sakte og opplev mer…

Mette Bakketun i Sognefjorden næringshage guidet oss gjennom smaksopplevelser og nysatsinger i Flåm. PopUp Otternes ved Jannet Aksnes og Kristine Onstad. Saunapitch og fjordbading fra FJORD SAUNA  i Flåm med Torgeir Skjerdal og Ingrid Grymyr i Flåm Zipline.

Mette Bakketun i Sognefjorden næringshage
Jannet Aksnes i PopUp Otternes
Ingrid Grymyr i Flåmzipline
Turen ble avsluttet på Flåm zipline

Vestlandets vertinne

Hilde Indresøvde, prosjektleder i Inunet hadde mobilisert innovasjonsselskapene i Vestland for å vise frem hva de har å by på, og var årets sjåfør og vertinne.

Vi gleder oss til å vise frem ferdig produksjon i høst og dra på ny kunnskapsreise til nye destinasjoner.

Støttespillerne til Innovasjonsuken OPP: Vestland fylkeskommune, Innovasjon Norge - Vestland Bergen kommune DNB Nordea Sparebanken Vest og VIS gir deg årets OPPtur.

Idé, konsept og produksjon: FREMSNAKK
Video: M’labs

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt