Bærekraftige investeringer

Bærekraftige investeringer

OPPnå finansering har vært et fast innslag under Vestlandets innovasjonsfestival. Vi spurte: "Går kapital i tidligfase til bærekraftige selskaper?"


OPPnå finansiering setter fokus på behovet for kapital og investors rolle i utvikling av selskap i både oppstart og vekst. Det skal være en møteplass for i hovedsak investorer, men interessant også for gründere, næring og inkubasjon. Arrangør har vært Janicke Allers i Gefyl AS/ Fremsnakk. I år fikk jeg vikariere for Janicke.

Kunnskapsrikt panel

Få med deg innslaget med Tim Genge i Innovasjon Norge, Hilde Holdhus i Sarsia, Roald Brekkhus i BKK Spring, Sindre H. Kvalheim i VYRD AS, Atle Sivertsen i NCE Finance Innovation, Gøril Selvik i Connect Vest og Anne-Christine (Stine) Fiksdal i VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap.

Vestlandets beste idé

Margunn Aas Minne i Sparebanken Vest delte ut premien til "Vestlandets beste idé" som ble Eupnea AS. Her kan du se hele innslaget:

Produksjon og innholdsutvikling: FREMSNAKK
Konferansier: 
ihärdig, Christina Sundli-Härdig


Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt