First Tuesday lanserer webinar
Henrik Johannessen fra Tjommi presenterte for TV 2 Foto: Ove Gjelsvik

First Tuesday lanserer webinar

First Tuesday etablerer webinar for at medlemmene skal kunne dele kompetanse og erfaringsutveksling nå som man ikke kan gjennomføre nettverkssamlinger. Deiloitte startet med å gi innføring i myndighetenes krisepakker.

First Tuesday har eksistert i 20 år og har vært gjennom både dotcom, finanskrisen og oljekrisen, og nå måtte vi skape nye aktuelle møteplasser online for å kunne vise våre 4000 medlemmer hvordan vi sammen kan bidra med kompetansedeling og erfaringsutveksling i en vanskelig og uoversiktlig tid.

De som opplever motgang trenger råd, støtte, gode samarbeidspartnere og ikke minst oppmuntring og inspirasjon. Derfor tok vi utfordringen til Deloitte og arrangerte vårt første webinar i samarbeid med dem.

Rådgivere til rådighet

Hvordan ser fremtiden ut og hvordan skal virksomheten komme gjennom krisen på en best mulig måte? På First Tuesday ga rådgiverne Håvard Tangen, Christine Downing, Arne Magnus Johnsen, Jon-Osvald Harila fra Deloitte og Roger Antonesen fra DNB råd.

Hvordan treffer de nasjonale tiltakspakkene din virksomhet? Hvordan skal du forberede deg til samtalen med banken? Der er noen av spørsmålene du får besvart i webinaret.
Les også

Trenger du en iherdig rådgiver?
Jeg kan hjelpe deg med å konkretisere og realisere dine prosjekter. Ta kontakt om du ønsker hjelp av en energisk lagspiller og engasjert relasjonsbygger.
Ta kontakt