Være sammen hver for oss

Være sammen hver for oss

Vestlandets innovasjonsfestival, Innovasjonsuken OPP samler årlig flere hundre mennesker for å løfte frem skaperkraften på Vestlandet. Hvordan planlegges og gjennomføres arrangementer uten å kunne møtes?

For en som er over gjennomsnittlig glad i skape sosiale møteplasser, er en utpreget klemmer, får energi av å knytte relasjoner på tvers av fagmiljøer og bakgrunn og har topplassering over de mest nysgjerrige i byen har det vært en merkelig tid å skulle planlegge arrangementer og skape nye møteplasser. Løsningen ble digitale innholdskonsepter.


Webcast-seriene, OPPkvikker, OPPtur og Innovasjonssamtaler

Resultatet ble en videoserie hvor alle kunne bli kjent fantastisk kompetansemiljø vi har her på Vestlandet, inspirerende ung skaperkraft, utrolig spennende næringsliv og kulturliv. I løpet av våren og høsten har vi reist rundt for å møte kunnskapsmiljøer, næringshager, etablert næringsliv, gründere og investorer. Vi har vært i Måløy, Florø, Førde, Voss, Bergen, Hardanger, Odda og Sogndal.

Vi har kjent med studiestedene på Vestlandet og deres kompetansemiljøer. Møtt gründere fra Vestlandet som har fått global suksess. Vi har samlet noen av dem i OPPhuset som er en tom lagerhall midt i Innovasjonsdistriktet. Her har vi laget studiosendinger som alle er tilgjengelig via Innovasjonsuken OPP sine nettsider og Vimeo-konto.

Åpningsarrangement uten konsertpublikum

I tradisjonen tro startet innovasjonsuken med et åpningsarrangement med innovasjonssamtaler og en helt nydelig konsertopplevelse med Iris, Askjell, RED MOON og dePresno. Sendingen ble lagt på Vimeo og delt via sosiale medier og nyhetsbrev. På den måten kunne vi være sammen hver for oss.

Ta også turen innom arrangementkalenderen for å se hvilke andre spennende arrangementer vi fikk avholdt digitalt i år. Håper vi ses og møtes igjen snart.

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt