Kickstart av Kavlifondets nysatsing
Fotokred: Anne Elisabeth Næss/Kavlifondet

Kickstart av Kavlifondets nysatsing

Nå har vi lansert Tech, håp & kjærlighet. Podkasten er en del av en større satsning fra Kavlifondet for å fremme effektiv bruk av teknologi i samfunnsnyttige prosjekter.

Jeg vil gi en velfortjent hyllest til fantastiske fagpersoner, engasjerte gründere, rause samfunnsdebattanter, solide samarbeidspartnere og ikke minst det dyktige teamet i Kavlifondet.

I tiden fremover skal dere få bli bedre kjent med superhelter som arbeider for å bedre barn og unges psykiske helse, bekjemper ensomhet og utenforskap og gir hjelp til vanskeligstilte.

Lytt til 💜🎧

1. Preben Carlsen i No hate (23.januar)

2. Gerd Kvale og Bjarne Hansen fra The Bergen 4-day treatment (30.januar)

3. Silje L. Grastveit fra Impact Hub (6.februar)

4. Kristian David Elgen fra Goodify (13.februar)

5. Jimmy Westerheim fra The Human Aspect (20.februar)

6. Ole Tobias Lindeberg i OseanaLIVE på Oseana Kunst & Kultursenter  (27.februar)

7. Jan-Ole Hesselberg fra Kavlifondets helseforskningsprogram og Inger Elise Iversen fra Kavlifondet (5.mars)

På lanseringsarrangementet fikk vi også høre samfunnsdebattant Ingeborg Senneset sine tanker om hvorfor dette arbeidet er så viktig. Inger-Katrin fremførte egenkomponert sang i anledning samlingen.

Drømmelaget som har arbeidet for å realisere podkast, gårdagens samling og ikke minst - videre satsing er Inger Elise Iversen, Hanne Eide Andersen, Aksel Mjøs og resten av gjengen i Kavlifondet, Christine Dancke, Elise Vatsvåg og Karoline Marie Enoksen i Vrang produksjon, Elisabet Kolbrun Hansen i Kolbrun Retorikk, Rannveig Lie i TheOsloWay og teamet på Høyskolen Kristiania. Kniper meg i armen på at lille ihärdig fikk samarbeide med dette stjerneteamet her 🌟

LYTT 💜🎧 #techhåpogkjærlighet

https://open.spotify.com/show/4OEBE8BMmjMbX0Crdrv8Qi…

https://podcasts.apple.com/…/tech-h%C3%A5p-kj…/id1495180031…

https://soundcloud.com/user-474197735

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål. Vi utarbeider en langsiktig strategisk plan for å oppnå dem
Ta kontakt