Startup Weekend
Alle som deltok og bidro til Startup Weekend

Startup Weekend

Startup Weekend-deltagere bruker en helg på å skape gode løsninger for en bærekraftig fremtid.

Startup Weekend er en 54 timers konkurranse hvor håpefulle entreprenører møtes for å utvikle en forretningsidé til et oppstartsselskap i løpet av en helg. Målet er å utvikle et forretningskonsept, prototype og kapre de første kundene. Jeg har vært del av organiseringsteamet flere ganger, og vi er da ansvarlig for å koordinerer og arrangere oppstartsworkshopen.

Startup Weekend Bergen våren 2019

Årets team som var ansvarlig for å planlegge og gjennomføre Startup Weekend var Sonia Pandher, Kathrine Marthinsen, Rina Andriana, Puja Thiel, Åshild Aarø, Nils Tore Skogland, Ellen-Cecilie Blomkvist, Vinit Pandher, Djordje Micovic, Nick Stevens og Christina Sundli-Härdig.

Dugnad og stødige støttespillere

Weekend kan avholdes takket være dugnadsinnsats av teamet, og sponsormidler fra samarbeidspartnere. I 2019 samarbeidet vi med solide og dedikerte samarbeidspartnere - Knowit, DNB, StartupLab og VIS.

Christina Sundli-Härdig (SWB, ihärdig ), Sonia Kaur Bains (SWB, VIS), gjengen fra (Knowit) og Sylvelin Gunnarson (DNB)

Magiske mentorer og dedikert jury

Gjennom helgen får teamene hjelp av faglig rådgivning for å jobbe frem ideen. Vi henter inn fagressurser som bidrar som mentorer underveis.

Årets mentorer var Annika Rødeseike fra Entro, Torhild Eide Torgersen fra Demos Norge, Mats A. Mastervik fra Vill Urbanisme, Maria Hanedalen Bøthun fra DNB, Truls Pettersen fra DNB og Krister Karto fra Knowit. Helgen avsluttes med juryens avgjørelse. Maria Hanedalen Bøthun, Silje Grastveit fra Impact Hub Bergen og Ina M. Espås fra Knowit var årets jury.

Årets vinnere

Vinnerne av Startup Weekend Bergen 2019: LEDds & CPR now. Deres ide og presentasjon var så god på ulike punkter at juryen valgte å dele ut en felles førsteplass.

CPR now
LEDds


Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt