Ringvirkninger på Vestlandet
Foto: Anita Vedå/Smau Media

Ringvirkninger på Vestlandet

For å synliggjøre hvordan norske bedrifter skaper fantastiske ringvirkninger i lokalsamfunnet lanseres "Ringvirkninger". På First Tuesday hører du om eksempler fra Vestlandet og møter to bedriftsledere som har vært gjennom en krevende tid.

Sammen med DNB, Amesto og Deloitte har First Tuesday laget en digital møteplass på YouTube, slik at du kan se sendingen akkurat når det passer deg.

I vår sending om Ringvirkninger møter du Marianne Wik Sætre, som er ny regionsdirektør for bedriftsmarkedet på Vestlandet i DNB og plassjef i DNB Bergen. Hun beskriver DNBs Ringvirkninger initiativ og hvorfor det er ekstra viktig i disse tidene å sette søkelyset på ringvirkningene av til norske bedrifter.

Kjersti Haugland, sjeføkonom i DNB Markets gir oss et nåtids- og fremtidsbilde av norsk næringsliv, med særskilt fokus på bransjene på Vestlandet, samt en titt på prognosene fremover.

Marianne Wik Sætre, ny regionsdirektør for bedriftsmarkedet på Vestlandet i DNB og plassjef i DNB Bergen presenterer Ringvirkningen

Vi har pratet med to selskaper fra to bransjer som har blitt hardt berørt under pandemien - reiselivsbransjen og frisørbransjen.

Jørgen Christian Lindstrøm som er administrerende direktør og eier av Sogndal Hotell og Hotell Quality i Florø representerer en næring som i en normalsituasjon bidrar til enorme ringvirkninger lokalt, men som i aller høyeste grad har blitt påvirket av pandemien. Jørgen forteller oss hvordan har det vært å drive hotell i 2020.

Jørgen Christian Lindstrøm deltok fra Sogndal

Kristin Blytt Davidsen som er administrerende direktør i Ramsvik Frisør forteller om sine erfaringer som leder i en krevende tid. Både styret, medarbeidere og kunder har samhandlet godt for å tilpasse seg den nye hverdagen.

Kristin Blytt Davidsen i Ramsvik Frisør roser styret, medarbeidere og kunder for det gode samspillet i en vanskelig tid


Få med deg 30 minutter med inspirerende ringvirkninger og erfaringsutveksling fra to bedriftsledere: 

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt