Podkast om bærekraftig energi
Foto: Petter Omdal, Top of Mind

Podkast om bærekraftig energi

Det grønne energiselskapet, Greenstat ønsket å lage en podkast for deg som er interessert i fornybar energi og som vil investere i fornybar energi. Resultatet ble GreenPod.

Greenstat og Greensight ser et stort behov for å formidle informasjon om mulighetene som ligger i det grønne skiftet.

- Vi skal intervjue aktuelle personer som belyser ulike former for bærekraftig energi. Det vil både bli gjort intervjuer med personer i Greenstat og eksterne eksperter og nøkkelpersoner, sier Tor Martin Misund som akkurat nå tar en Mastergrad i Management in Energy med fokus på fornybar energi samtidig som han er nyansatt i Greenstat.

Følg nyansatt og nysatsing

Vi skal følge Misund mens han skal lære seg alt om fornybare energiformer og  hvorfor det er så viktig at vi klarer å gjennomføre klimaskiftet. 

Bernt Skeie, Tor Martin Misund og Vegard Frihammer

Grunnleggere av Greenstat

Første episode omhandlet oppstarten av Greenstat og hvilke muligheter man ser innen blant annet hydrogen. De første gjestene i podcaststudioet var grunnleggerne av Greenstat - Vegard Frihammer som er Green Executive Officer og tidligere styreleder Bernt Skeie. Nå kan du bli med på å investere og å lære mer om grønn energi. Making Green Happen.

Lytt og lær med GreenPod

GREENPOD

Idé & konsept: GREENSTAT AS + ihärdig

Design: Jostein Sandersen

Teknisk produksjon: Top of Mind

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål. Vi utarbeider en langsiktig strategisk plan for å oppnå dem
Ta kontakt