Nykommeren online.demoday

Nykommeren online.demoday

Nå har det vært utfordrende for oppstartsbedriftene å finne frem til investorene. Og omvendt. I dag ble en ny løsning lansert. ‍online.demoday er en ny arena hvor investorklare oppstartsselskaper skal kunne kobles med investorer.

Demoday er en viktig møteplass for svært mange oppstartsselskaper og er kanskje den største og viktigste arenaen lokalt for å kunne vise frem selskapet sitt for potensielle investorer og samarbeidspartnere. 50 oppstartsselskaper og 100 investorer var påmeldt til Demoday som skulle ha blitt avholdt 11. mars. På grunn av Covid-19 måtte arrangementet avlyses. I tiden etter har det vært utfordrende for oppstartsbedriftene å finne frem til investorene. Og omvendt. I dag ble en ny løsning lansert.

Et samlet økosystem

En ny arena hvor investorklare oppstartsselskaper skal kunne kobles med investorer. Nysatsingen som er etablert ved hjelp av VIS, Momentum, Dealflow, Angel Challenge, Victrix, Escalon, Connect Vest, DNB, , Miles, NCE Finance Innovation og Innovasjon Norge skal gjøre det enklere for investorer og oppstartsbedrifter å få kontakt med hverandre.

Livesending av nylansering

Jeg fikk æren av å lede livesendingen og fikk tatt en prat med Hilde Indresøvde leder for team start og skalering i VIS, Karianne Berg fra gründerselskapet Kaukus, Adam Skårvik fra gründerselskapet ROOMR, Arve Fresvik fra Momentum Partners, inkubatorleder Ove Gjelsvik fra VIS og utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Sistnevnte gjennomførte den offsielle åpningen og han var optimistisk på vegne av norsk næringsliv: 

BBC har offentliggjort en oversikt over hvilke land som kommer til å komme seg best igjennom koronakrisen. «FN global» heter undersøkelsen som er gjennomført av en forsikringsgigant. Norge er det landet som er best rustet til å komme seg gjennom det. Den tilliten og den muligheten  tenker jeg at vi må gripe. Og da trenger vi mer samarbeid, folk som ser muligheter, penger som kan sette mulighetene i arbeid og nye plattformer slik som vi ser her i dag, sa Ulstein.

Rigget for påsketrafikken

Er du nysgjerrig på oppstartsselskapene? De lanseres fortløpende på online.demoday.no

Nettsiden fikk over 500 besøkende i påsken, og ble senere også omtalt i Shifter.


Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt