Innovasjonsuken OPP 2020

Innovasjonsuken OPP 2020

14.-20.september avholdes Innovasjonsuken OPP 2020. ihärdig blir prosjektleder for årets store innovasjonsfestival på Vestlandet.

Plattform for å fremming av innovasjonskraften på Vestlandet

Innovasjonsuken OPP skal hjelpe til med å styrke miljøet for innovasjon og sikre samarbeid og utvikling på Vestlandet. Det skjer utrolig mange spennende initiativ og løsninger som fortjener å løftes frem og OPP skal være en arena for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking. Årets innovasjonsfestival må tilpasses og gjennomføres som en heldigital festival.

Logg deg på!

- 2020 er året da verden endret karakter og vi oppdaget hvor viktig det er med innovasjon og endringskompetanse. Den nye hverdagen er digital, og vi skal OPPnå innovasjon og vekstkraft på vestlandet sammen på nye flater. Logg deg på årets innovasjonsfestival, oppfordrer styringsleder for Innovasjonsuken OPP, Erlend Waaler som også er leder i StartupLab Bergen.

Alle skal med

I løpet av en uke kobler vi private aktører, næringsliv, offentlige institusjoner, investormiljø, gründere og studenter på ulike møteplasser for å bli inspirert og komme i kontakt på tvers av næringer og fagfelt.

Innovasjonsuken OPP  skal være samlende for alle som er nysgjerrig på innovasjon og entreprenørskap. Uken skal fylles med lærerike og interessante arrangement hvor alle har en ting til felles – de har fokus på innovasjon og entreprenørskap. Studiemiljøer, næringsliv, investorer og oppstartsmiljøer oppfordres til å arrangere relevante møteplasser og arrangementer. Nettsiden blir en arena hvor vi samler alle aktivitetene i egen arrangementskalender og holder deg OPPdatert.

Vil du bli en del av Vestlandets innovasjonsfestival?

Innovasjonsuken OPP 2020 gjennomføres i samarbeid med Innovasjon Norge - Vestland, VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap, DNB, Sparebanken Vest, Nordea, STARTUPLAB, Impact Hub Bergen, Bergen.Works, Bergen kommune og Vestland fylkeskommune.

Ta kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp til å kunne bidra med arrangement: tlf. 411 00 811 Arrangementkalenderen er åpen, så det er bare til å legge inn arrangementer om du allerede har planene klar ARRANGEMENTKALENDER


Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt