Drømmekonferansen for entreprenørskapslærere
Foto: Tobias Rible, Amalie Skram vgs

Drømmekonferansen for entreprenørskapslærere

Over 80 deltagere var på plass da entreprenørskapslærere og rådgivere fra arbeids- og næringsliv var samlet på Drømmekonferansen til Ungt Entreprenørskap.

«Vi trenger brobyggere! Dere lærere er viktige grunnsteiner for å skape fremtiden. Vi bygger unge, kreative elever til kritisk tenking og skaperkraft. Det er første steg mot noe større. Drømmekonferansen i seg selv er en suksess. Starten på noe veldig bra i Vestland.» oppsummerte Natalia Golis, varafylkesordfører i Vestland fylkeskommune. 

Entreprenørskapslærere fra hele fylket var invitert til en dag fylt med faglig påfyll og samspill med andre lærere og arbeids- og næringslivet. Takket være gode støttespillere fra næringslivet på Vestlandet, slike som NHO Vestlandet, Sparebanken Sogn og Fjordane, Sparebanken Vest, Deloitte og Bouvet ble det en god dag for brobygging mellom skole og næringsliv. Ungdommer som tidligere hadde hatt ungdomsbedrift hadde presentasjoner og kom med gode eksempler på hvordan deres erfaring hadde viktig betydning for deres videre satsing i skole- og utdanningsløp.

Les mer om Drømmekonferansen

Les også

Vil du ha hjelp til å lykkes med ideer og prosjekter?
Sammen finner vi en helhetlig tilnærming til deres utfordringer og mål, og utarbeider en handlekraftig og langsiktig plan
Ta kontakt